23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN...

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Küçük hanımlar, küçük beyler!

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.

           Cumhuriyeti Biz Kurduk Onu Yaşatacak Ve Yükseltecek Olan Sizlersiniz.                                                                                                                                                             M. Kemal Atatürk   

Milli egemenlik ve demokrasimizin en büyük simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23 Nisan 1920´de Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurularak hakimiyet kayıtsız şartsız milletin egemenliğine geçmiştir. Ulusal egemenliğimizin en anlamlı günü olan 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102.yılını coşkuyla kutladığımız bu özel günde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz.

Varlıklarıyla hayatımızı neşelendiren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

23.04.2023 145