DEPREMDEN ETKİLENEN 10 İLDE EĞİTİM ÖĞRETİME 1 MART'A KADAR ARA VERİLDİ.

"Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer,  depremden etkilenen 10 ilde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara verildiğini, 1 Mart'tan sonra da ilçe ve okul temelli kararlar alınacağını duyurdu. Bakanımız Sayın Mahmut Özer, 71 ilde ise eğitim öğretime 20 Şubat'ta başlanacağını belirtti."

Bakanımız Sayın Mahmut Özer," Deprem bölgesi olmayan 71 ilde 20 Şubat'ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağının ve bir daha uzatma olmayacağının ,10 ilde ikinci dönem tüm sınıf ve kademelerde devam şartı aramıyoruz. 10 ilimizdeki öğrencilerimizin velileri istemeleri hâlinde çocuklarını 71 ildeki eş değer okullara nakillerini yapması için gerekli çalışmayı yapmış ve sistemi açmıştık. Bakanlık olarak 71 ildeki okullarımızın kapasitesini artırmayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor ." açıklamasını yaptı.

17.02.2023 161

Kaynak: meb