Teknofest Proje Grubu Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR 'ı Makamında Ziyaret Ettiler..

Okul Müdürümüz Halil İbrahim Tamer, Teknofest okul koordinatörü Kadir Tekdemir ve Teknofest Danışman Öğretmenimiz  İlknur Çakar ile  projede yer alan öğrencilerimiz Seher Tuana Topçu, Hatice Nisa Ceren, Kadirli Kaymakamı  Sayın Vehbi Bakır'ı ziyaret ettiler.

Sağlıkta Yapay Zeka Alanında Hazırlamış oldukları proje hakkında bilgi verdiler. Kaymakamımız Sayın Vehbi Bakır, öğrencileri kutlayarak, 29 Temmuz 2022 tarihinde Ordu'da yapılacak olan TEKNOFEST TÜRKİYE FİNALLERİNDE başarılar diledi.

25.07.2022 999